Burgerii clasici si cheeseburgerii, cei mai comandati in Romania

Postat de AndraG in Bucataras FoodPR pe 16 Mar 2016, 16:49

Burgerii clasici sau cheeseburgerii se vand foarte bine in restaurantele din Romania, in special in Bucuresti. Desi reteta difera de la restaurant la altul, bucatarii folosesc, de regula, ca ingrediente de baza pentru aceste produse, carne de vita sau de pui, rosii, castraveti, salata iceberg, sos special, o felie de cascaval si, eventual, bacon crispy.

 

”Romanii iubesc burgerii, iar asta se reflecta in numarul tot mai mare de comenzi pe care il primim prin platforma foodpanda. Astfel, am decis sa dam startul unei noi campanii, Burger Festival, in cadrul careia gurmanzii pot comanda burgeri la preturi mai mici cu 25%. Reducerile sunt valabile in 10 restaurante renumite din Bucuresti si Cluj-Napoca, iar discountul se aplica in principal pentru produsele incluse in categoria Burgeri, din platforma”, declara Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania.

 

Campania este valabila in perioada 15-31 martie 2016, in restaurantele Big Daddy Burgers, Gyros Dionysos, Aria Burger, Burger Van Bistro, Chef Burger, Mr. Purcelus, Al Zaeem, Acvila si Ruby Tuesday din Bucuresti, dar si in restaurantul Deutsches Haus, din Cluj-Napoca.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]