Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 19.02.2013
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...
publicat la 10.10.2014
publicat la 29.01.2014
publicat la 24.02.2013
In cont 1
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Placa de tocat fata-verso
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 23:29
de Rocsi 9
ieri la 20:17
de oanapl 7
ieri la 17:03
de Bucataras 6
ieri la 09:19
ieri la 08:48
de vasimur 4
10 comentarii
6 comentarii
de Constelatialeu 9
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
RODIMUR
vasimur
Sidy
MotanLaOale
roxanaa 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
oanapl 7
2184 puncte
Rocsi 9
1654 puncte
RODIMUR 8
1186 puncte
MotanLaOale 8
1141 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Salată de pui cu sfelcă roșie
În primul rând ne ocupăm de sfecla roșie. Se poate folosi atât sfeclă fiartă, cât și coaptă. Aș recomanda coacerea sfeclei întrucât va avea o aromă mai puternică. Așadar purcedem la copt. Pregătim o tavă, preîncălzim cuptorul la 220 grade și...