amalia_abira

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 26.04.2016

RETETE0
PRIETENI1
Articole

Avantajele uleiului de palmier in bucatarie

In Tipsuri, la: 26 Apr 2016

Uleiul de palmier este un produs natural care rezulta prin presare, la cald sau la rece, urmata de rafinare, a pulepi fructului produs de palmier. Exista si ulei produs din seminte de palmier dar calitatea sa este inferioara. Uleiul de palmier se utiliezeaza cu succes in bucatarie datorita...

Secrete si trucuri pentru o zacusca perfecta

In Tehnici, la: 26 Apr 2016

Toate gospodinele au si retete preferate de zacusca pe care le mostenesc de la bunici sau la parinti. Intrebarea este ce faceti atunci cand va aflati la inceput de drum si vreti sa impresionati persoanele dragi cu reusite din bucatarie. Mai jos sunt si cateva sfaturi pentru ca zacusca sa fie...

Afisate 1 - 2 din 2 articole    

Postari recente

publicat la 26.04.2016

Creme Brulee

publicat la 26.04.2016

Pizza Quattro Formaggi

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]