
publicat la 06.05.2014
publicat la 13.04.2014
publicat la 11.04.2013
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de vinete cu ardei copt
Vinetele se coc pe plita aragazului, sau in cuptor, sau pe gratar, va las pe voi sa alegeti :), apoi se lasa la racit. Apoi se curata de coaja, se spala si se lasa la scurs, pana ce iasa apa din ele. Este foarte important, cand se lasa la racit , se pun intr-o strecuratoare in ,, picioare,,...
Salata de sezon
Se spala toata legumele. Se taie dupa preferinta, eu am taiat in cubulete nu foarte mici. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Apoi se toarna ulei de masline si otet balsamic dupa gust. Se da la rece sa se patrunda aromele, cca 30 min , apoi se serveste alaturi de o...
Mancare evreiasca - Salata de oua
Ouale fierte se taie marunt sau se zdrobesc cu furculita, taiem marunt ceapa. Amestecam ouale cu ceapa, turnam uleiul de masline, condimentam cu sare si piper, amestecam bine si servim. Asta este tot! Pofta mare!
Salata de spanac cu oua si telemea
Spanacul se spala in mai multe ape si se lasa sa se scurga bine de apa, ridichele se spala si se taie felii, telemeaua se taie bucatele mai mici si ouale se taie in 4. Intr-o salatiera amestecam spanacul cu ridichele, telemeaua, adaugam sare, piper dupa gust, uleiul de masline si o lingura...
Salata de fructe ( de post )
Se curata fructele si se taie dupa plac si se amesteca toate intr-un bol. Se stropesc cu zeama de lamaie si cu sucul de compot, iar pentru cei care nu tin post 2-3 linguri de visinata. Impartim in patru boluri si ornam cu un mot de frisca batuta. Pofta dulce!!
Salata de ciuperci
Ciupercile se curata si se spala, se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Pana atunci pregatim sosul maioneza, galbenusurile se amesteca cu mustarul si se toarna ulei, cate putin, se amesteca intr-o directie, sa nu se taie maioneza. Apoi adaugam treptat smanatana la temperatura camerei...