Sfecla se coace in cuptor (eu am copt-o in soba).
Am blenduit painea stoarsa bine si cateii de usturoi, am amestecat cu nuca si usturoiul, am adaugat zeama de lamaie, putina sare. Am inceput sa adaug uleiul, putin cate putin, ca la maioneza; dupa fiecare lingura de ulei, am mixat bine, pentru...
Mai intai, am hidratat bine soia in apa fierbinte, am stors-o in pumn si apoi am pus-o la fiert cu o foaie de dafin, cu usturoi si cu condiment; am scurs-o bine de apa, dupa ce a fiert. Cartofii i-am fiert si i-am pasat. Ciupercile le-am trecut printr-un jet de apa rece, le-am scurs si le-am...
Soia am dat-o intr-un clocot, cu condimentul de legume, sare si cu 2 catei de usturoi, dupa care am lasat-o la inmuiat. Cateva ore. Apoi am strecurat-o si scurs-o bine de apa.
Apoi am tocat cepele, le-am calit usor in ulei, dupa care, racorite, le-am dat prin masina de tocat, impreuna cu...
Mai intai am pregatit soia: am dat-o intr-un clocot, cu condimentul de legume, sare si cu 2 catei de usturoi, dupa care am lasat-o la inmuiat. Cateva ore, caci am avut si altele de facut. Apoi am strecurat-o si scurs-o bine de apa.
Apoi am tocat cepele (cele pentru chiftele), le-am calit usor...
Sfecla coapta cu sos scordolea
Sfecla se coace in cuptor (eu am copt-o in soba). Am blenduit painea stoarsa bine si cateii de usturoi, am amestecat cu nuca si usturoiul, am adaugat zeama de lamaie, putina sare. Am inceput sa adaug uleiul, putin cate putin, ca la maioneza; dupa fiecare lingura de ulei, am mixat bine, pentru...
Drob de soia cu ciuperci
Mai intai, am hidratat bine soia in apa fierbinte, am stors-o in pumn si apoi am pus-o la fiert cu o foaie de dafin, cu usturoi si cu condiment; am scurs-o bine de apa, dupa ce a fiert. Cartofii i-am fiert si i-am pasat. Ciupercile le-am trecut printr-un jet de apa rece, le-am scurs si le-am...
Drob de soia
Soia am dat-o intr-un clocot, cu condimentul de legume, sare si cu 2 catei de usturoi, dupa care am lasat-o la inmuiat. Cateva ore. Apoi am strecurat-o si scurs-o bine de apa. Apoi am tocat cepele, le-am calit usor in ulei, dupa care, racorite, le-am dat prin masina de tocat, impreuna cu...
Chiftele de soia
Mai intai am pregatit soia: am dat-o intr-un clocot, cu condimentul de legume, sare si cu 2 catei de usturoi, dupa care am lasat-o la inmuiat. Cateva ore, caci am avut si altele de facut. Apoi am strecurat-o si scurs-o bine de apa. Apoi am tocat cepele (cele pentru chiftele), le-am calit usor...