Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.12.2012
Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.
publicat la 16.12.2012
publicat la 13.12.2012
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
In cont 1
Veioza OSVINO, LED
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 2 recipiente pentru cereale
Coaster extensibil Cook Concept
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 3 boluri Ellenge
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:41
ieri la 09:22
de Panacris 9
pe 09.12 la 21:50
pe 09.12 la 09:44
pe 06.12 la 18:19
5 comentarii
4 comentarii
de laura_n 7
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
jolygina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dobrezaira 1
DanaModog 1
VI 1
eleny2010 1
Maria_Laura 1
mihaitza 1
Mikiluca 1
Rocsi 9
1272 puncte
Panacris 9
1101 puncte
abstract01 1
324 puncte
Merisor 9
300 puncte
Lau 9
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de ton
Se freaca bine untul sau margarina pana cand devine moale si cremos,se adauga apoi pateul si se amesteca in continoare.Tonul scurs se adauga si el si se omogenizeaza compozitia.Se potriveste de sare si piper,si gata.