Bun venit!LOGIN • CONT NOU
2
Bucatarasjunior
Bucataras din 13.01.2010
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...
publicat la 05.11.2018
publicat la 28.06.2016
publicat la 02.05.2016
Doare? Lasă, că trece. Din decembrie n-o să te mai doară nimic. Se usucă toate şi cad, ai să vezi.
Voturi:13
Voturi:35
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 13:47
la 12:34
la 10:12
ieri la 08:10
pe 04.06 la 10:16
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
4 voturi
3 voturi
2 voturi
RODIMUR
vasimur
karmen 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Foie gras
Prepararea este nu atat de complicata cat foarte precisa in cantitati si timp si tehnici de realizare. Aveti nevoie de o tava de ceramica de preferinta, hartie de copt, un termometru sonda, o lingura. Bucatile de ficat se despica incet cu manerul...