Sylvia

2

Bucataras
junior

Bucataras din 13.01.2010

RETETE439
PRIETENI278
Retete / Aperitive / Garnituri

Salata de vinete

In Aperitive / Garnituri la 19 Feb 2010

  Preparare: se coc vinetele si se curata de coaja si se lasa la stors .  Se toaca marunt  2 cepe verzi mici, sau o ceapa obisnuita daca nu gasiti, eu le fac cu un minirobot ce al ampentru asa ceva ca marunteste fin de tot. Intr-un bol se prepara maioneza  din 2...

Rulouri de vinete si zucchini

In Aperitive / Garnituri la 4 Feb 2010

  Taiem vinetele si un zucchini in felii longitudinale de 1 cm grosime, le preparam cu sare si piper si dupa cateva minute pe punem pe grill si le lasam la prajit si pe o parte si pe cealalta pret de 2-3 minute la foc mediu. Se taie cubulete mici ardeiul rosu si celalalt zucchini si se ...

Minipizza cu sunca si ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 3 Feb 2010

  Peste foia de aluat ( eu am folosit din acela cumparat) punem un strat subtire de sos de rosii si presaram ierburi aromate.  Presaram peste un strat de cascaval ras si punem sunca si ciupercile taiate marunt.   Presaram putina sare si ierburi aromate si rulam incet...

Paté de campagne

In Aperitive / Garnituri la 2 Feb 2010

   Eu fierb mereu in oala sub presiune pieptul de pui cu morcovul si ardeiul si le las pana sunt foarte bine fierte, pret de 30 de minute dupa ce incepe sa faca zgomot supapa.    Intr-o tigaie mai mare punem uleiul la incins si cand este pregatit adaugam ceapa taiata...

Aperitive reci / Rondele cu bunatati

In Aperitive / Garnituri la 2 Feb 2010

   De data aceasta am facut un platou asortat, este bine sa lasam fiecarui invitat ocazia sa aleaga ceva in functie de preferintele sale. Am facut asadar minirulouri de somon cu spuma de branza, rondele cu spuma de branza si somon afumat, rondele cu unt si icre negre, rondele cu unt si...

Racitura/piftie

In Aperitive / Garnituri la 31 Ian 2010

   Am folosit cantitati mai mici pentru ca nu am facut multa, daca faceti portie mai mare dublati cu generozitate cantitatile.    Preparare: am cladit carnea si legume spalate  si curate intr-o oala mare si am turnat apa rece cat sa treaca cu un lat de palma...

Chec à la grec cu masline si feta

In Aperitive / Garnituri la 26 Ian 2010

      Preparare : taiem marunt maslinele si branza feta, eu am folosit masline negre in ulei de masline si am luat branza feta facuta in Grecia  :)  daca o sa gustati vreodata o sa vedeti de ce prefer reteta originala de feta .      Intr-un...

Pungute de jambon cu spuma de branza

In Aperitive / Garnituri la 26 Ian 2010

 Preparare: se maruntesc cat de fin se poate ridichiile si firele de ciboulette, eu am folosit un robot mic , se pot face si pe razatoare si  tocat firele de ciboulette daca nu aveti acest robot ( il recomand cu caldura ca marunteste in 10 secunde orice si este ideal pt preparat sosuri...

Cartofi frantuzesti

In Aperitive / Garnituri la 24 Ian 2010

 Preparare : fierbem cartofii in coaja si ii curatam apoi si fierbem ouale timp de 10 minute.    Pregatim restul ingredientelor si taiem fasii  subtiri cele 2 feliii de jambon crud.     Intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt asezam cate un...

Riz cantonais

In Aperitive / Garnituri la 24 Ian 2010

  Preparare : Intr-un vas cu apa cu sare clocotita punem orezul la fiert si il lasam sa fiare 15-18 minute in functie de indicatia de pe cutie. Intr-un vas separat se pun impreuna mazarea si morcovul, se calesc cateva minute cu o lingurita de ulei de masline si apoi se condimenteaza cu sare...

Afisate 31 - 40 din 40 retete    

Postari recente

publicat la 28.06.2016

Roma in 4 zile

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Patru drumuri la atelier cu televizorul în spate doar ca să afli că, de fapt, ţi-au tăiat cablul? E tardiv să verifici dacă nu cumva ţi-ai pus şosetele invers.

 
 
 
Retete preferate
Briose fluturas

Voturi:40

Gogosari marinati

Voturi:15

Hot cross buns

Voturi:39

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]