publicat la 16.01.2022
publicat la 03.05.2021
publicat la 28.04.2021
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Ciorba de pipote cu orez
Spalam si curatam pipotele. Punem apa la fiert si le oparim pentru cateva minute. Curatam morcovii si ii taiem betigase. Un morcov il taiem in cubulete. Ceapa o curatam si o crestam in patru, dar nu de tot. Patrunjelul si telina le curatam si le lasam asa intregi. Punem intr-o oala apa sa fiarba...
Ciorba de lascute cu afumatura, o reteta traditional romaneasca
Cum se prepara Ciorba de lascute cu afumatura, o reteta traditional romaneasca Punem o oala de 5 litri cu apa la fiert. Curatam ceapa, o taiem in patru, dar nu de tot si o punem in oala. Kaizerul il spalam si il taiem in cubulete. Il adaugam in oala si lasam sa fiarba 15-20 de minute....
Ciorba de legume (de post)
Se curata legumele si se taie dupa cum doriti: rondele, julien, cubulete. Ceapa se curata si se taie in doua sau patru. Ciupercile se curata si se taie felii. Morcovii se pun la calit in ulei, pana iese o culoare frumoasa. Intr-o oala, se pune apa la fiert, cca. 2 litri. Se toarna...