MOKUSKA

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 12.02.2014

RETETE106
PRIETENI128
Retete / Mancaruri de legume

Conopida pane

In Mancaruri de legume la 28 Aug 2015

Desfacem conopida buchetele, le spalam bine in apa rece. Intre timp punem la fiert apa intr-o oala mare. Dupa ce a dat apa in clocot adaugam sare dupa gust si punem buchetelele la fiert pana intra furculita in ele (nu mai mult!). Le scoatem cu o sita, le presaram cu piper si lasam sa se raceasca....

Ciulama de ciuperci

In Mancaruri de legume la 6 Iun 2014

Ceapa si ardeii se spala si se taie julien. Se lasa la inabusit cu 2-3 cubulete de unt sub capac, timp in care spalam si feliem ciupercile. Ciupercile feliate se lasa la fiert in zeama proprie, impreuna cu ardeii si ceapa la foc mic, sub capac, cu praf de sare. (in caz de nevoie adaugam cate un...

Ciuperci champignon la cuptor

In Mancaruri de legume la 30 Mai 2014

Spalam ciupercile, le punem la scurs, taiem cozile si le punem deoparte. Ceapa, ardeii, cozile de la ciuperci le tocam foarte marunt si le punem la inabusit cu 2 linguri de unt sub capac cca 15 min. Intre timp dam prin razatoarea mare telemeaua. Ciupercile le condimentam cu praf de sare, piper...

Chiftele (hamburger) din cartofi

In Mancaruri de legume la 23 Feb 2014

Curatam si spalam cartofii cruzi, dam pe razatoare si  lasam la scurs, sa nu ramana nici un pic de zeama. Intre timp zdrobim usturoiul, batem ouale si tocam verdeata. Dupa ce s-au scurs cartofii se amesteca cu ouale batute, verdeata, usturoiul si condimentele dupa gust. Formati cu mana...

Conopida pane

In Mancaruri de legume la 17 Feb 2014

Desfacem conopida in buchete, o spalam bine. Intr-o cratita punem apa cu sare la fiert. Buchetele de conopida le punem in apa fiarta, lasam la fiert 5-8 minute (mie imi place sa ramana crocante, le fierb maximum 5 minute). Se scurg de apa, se presara cu piper negru si se lasa sa se raceasca....

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 29.08.2015

Tarta cu prune

publicat la 28.08.2015

Dovlecei umpluti

publicat la 28.08.2015

Strudel cu branza sarata

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Sa nu vă întoarceţi din drum într-o zi când vă uitaţi fierul de călcat în priză şi vă ardeţi cea mai bună cămaşă. Mirosul de ars îi alertează pe vecini iar aceştia vă sună, în timp util, astfel că în afară de cămaşă şi masa de călcat, singurul lucru ars va fi parchetul!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 21

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]