MariaMartin

1

Bucataras
incepator

TARGU MURES

Bucataras din 23.10.2010

RETETE1
PRIETENI1
Retete / Aperitive / Garnituri

Cordon bleu

In Aperitive / Garnituri la 1 Noi 2010

Se taie felii pieptul de pui si se bate bine cu ciocanul pentru snitele,apoi se sareaza,se pune o felie de sunca si una de cascaval si se ruleaza toate asemeni unui rulou la capat se procedeaza cam cum procedem la sarmale. Daca veti crede ca se desfac rulourile se pot pune in ele cateva...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]