publicat la 11.05.2014
publicat la 09.05.2014
publicat la 05.05.2014
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Cannelloni cu carne tocata
Preparare sos Bechamel :punem untul intr-o cratita sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam pana se incorporeaza toata. Adaugam laptele cate un pic si amestecam energic cu un tel sa nu se formeze cocoloase. Condimentam cu sare si piper si dam deoparte. Adaugam parmezanul sau cascavalul si...
Salata cu paste, sunca si maioneza
Fierbem pastele,le scurgem si apoi le trecem sub jet de apa rece,in sita sa nu se lipeasca. Le punem intr-un vas impreuna cu sunca taiata cubulete,castravetele si mazarea fiarta si racita,sau de la borcan trecuta si ea sub un jet de apa rece. Adaugam maioneza,sare si amestecam.Mai putem...
Gnocchi cu sos de rosii
Se pune o oala cu apa pe foc.Cand incepe sa fiarba in clocot se adauga un praf de sare si 1 lingura de ulei(pentru a nu se lipi).Se adauga gnocchi si se lasa sa fiarba pana se ridica la suprafata. Si pentru ca este vara am folosit rosii proaspete.Rosiile se oparesc putin,apoi le curatam de...
Penne Rigate cu branza si cascaval la cuptor
1.Topim untul intr-o craticioara.Adaugam faina si laptele si mestecam continuu,pentru a evita cocoloasele.Adaugam 100 gr cascaval si branza telemea (eu le-am dat pe razatoare). Amestecam pana devine un sos gros. Adaugam sare si piper dupa gust. 2.Se fierb penettele conform instructiunilor de...
Pastitsio
1.Se pun macaroanele la fiert cu un praf de sare,conform instructiunilor de pe pachet.Dupa ce au fiert se scurg,apoi se pun intr-un castron.Se adauga 4 linguri cu unt topit,cascavalul ras,sare si piper.Ouale se bat bine si se pun peste macaroane.Se amesteca bine si se da deoparte. 2.Se...