Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2013
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...
mai multe
publicat la 30.11.2013
Pensula de patiserie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 teluri Kasahome
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de 3 boluri Ellenge
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:05
la 05:59
de RODIMUR 8
ieri la 13:19
ieri la 11:08
pe 24.09 la 07:11
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
liana_geicu 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
DulciuriSiNuNumai 1
novembber 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura Oana, cu crema caramel si nuca
Pe abur se topeste ciocolata cu uleiul pana capata consistenta unei smantani. Este primul pas care se face. Mod de preparare blat: Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, se bat pana se intaresc din nou, se adauga nuca, faina si...