Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucuresti
Bucataras din 02.04.2012
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...
publicat la 10.03.2015
publicat la 06.03.2015
Ţi se pare că hainele tale au intrat la apă? Atunci mănâncă mai puţină ciocolată.
Voturi:49
Voturi:42
Voturi:36
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:45
de Constelatialeu 9
pe 15.11 la 13:17
pe 14.11 la 14:39
pe 14.11 la 14:04
pe 14.11 la 10:46
4 comentarii
3 comentarii
de RODIMUR 8
7 voturi
6 voturi
vasimur
Constelatialeu
RODIMUR
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Varză tocată murată la borcan
Se spală, se toacă varza mărunt. Îmi place s-o toc cu ajutorul cuţitului, nu la răzătoare sau robot. Se pune într-un vas încăpător, se sărează şi se amestecă bine. Hreanul se curaţă, se spală şi se taie fâşii. Se...