Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Rimini, Italia
Bucataras din 17.04.2013
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...
Buna tuturor!!!!!!
mai multe
publicat la 02.05.2013
Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.
Taburet pliabil telescopic
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 11:02
ieri la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
pe 07.11 la 17:01
pe 07.11 la 16:32
4 comentarii
3 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Adele
iSyc 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cative 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Savarine
Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade...