Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Placa de tocat fata-verso
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 3 boluri Ellenge
Set de 2 borcane de depozitare
Unghiera BISALUO
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:18
de Rocsi 9
ieri la 21:02
ieri la 08:10
pe 15.07 la 09:49
pe 14.07 la 10:06
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
vasimur
Bucataras
Larisel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Delicii Sanatoase 1
weronik68 1
Rocsi 9
1232 puncte
RODIMUR 8
1104 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Lau 9
157 puncte
vasimur 4
152 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...