Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
"Daca te simti bine, nu te ingrijora! Trece!"
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Perie de pantofi
Placa de tocat fata-verso
Set de 10 forme pentru briose
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 09:24
pe 13.06 la 18:21
pe 13.06 la 11:01
pe 13.06 la 08:32
pe 12.06 la 10:52
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
RODIMUR
monik80 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rodicaspring 1
radumatty 1
Rocsi 9
1252 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Constelatialeu 9
vasimur 4
196 puncte
RODIMUR 8
186 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...