Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Tu stai asa de mult in casa, incat de multe ori trupele SWAT vor interveni gândindu-se ca ai fost luat ostatic.
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:35
ieri la 09:06
pe 25.07 la 09:57
pe 25.07 la 09:33
pe 25.07 la 09:12
7 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
Panacris
deyutzky 4
Ureaza-i "La Multi Ani!"
cristina_s_world 1
CaroleCuisine 1
pistazaurus 1
Rocsi 9
1282 puncte
RODIMUR 8
1106 puncte
vasimur 4
157 puncte
Valclaudia 9
100 puncte
MotanLaOale 8
52 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...