Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 05.07.2014
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...
publicat la 15.07.2014
Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Set de 2 borcane de depozitare
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Set de 10 forme pentru briose
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:33
ieri la 15:08
pe 28.06 la 11:32
pe 28.06 la 10:58
de Gherca Daniela 5
pe 27.06 la 20:14
5 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
vasimur
oswaldandrei2003 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi umpluti
Cartofii se spală bine, se fierb în coajă și apoi se scobesc lăsând foarte puțin miez pe coajă cât să nu se desfacă. Cașcavalul ras, baconul, ceapa și ardeiul tocate se pun în cartof până când acesta se umple puțin mai mult de jumătate. Apoi se...