Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Constanta
Bucataras din 03.02.2013
Începem cu prepararea blatului, întrucât este etapa care ne ocupă cel mai mult timp. Astfel, dizolvăm drojdia şi zahărul în apă călduţă şi o turnăm peste făină. Adăugăm şi linguriţa de sare, omogenizăm îngredientele şi apoi ne înarmăm cu...
publicat la 06.04.2014
publicat la 30.01.2014
publicat la 19.01.2014
Voturi:63
Voturi:38
Voturi:55
In cont 23
Pensula de patiserie
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 12:03
la 11:31
la 10:52
la 09:20
la 08:25
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Adele
vasimur
MotanLaOale
ccrisstiana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Michael 1
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pizza Calzone
Începem cu prepararea blatului, întrucât este etapa care ne ocupă cel mai mult timp. Astfel, dizolvăm drojdia şi zahărul în apă călduţă şi o turnăm peste făină. Adăugăm şi linguriţa de sare, omogenizăm îngredientele şi apoi ne înarmăm cu...