Brindusa

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.12.2009

RETETE345
PRIETENI129
Retete / Sosuri

Pesto cu rosii uscate la soare si fistic

In Pt. paste la 30 Iul 2011

Fierbe putina apa si pune peste rosii, cat sa le acopere. Lasa 30 minute ca sa le hidratezi. Spala frunzele de patrunjel si rade parmezanul pe razatoarea fina. Pune intr-un blender frunzele de busuioc si patrunjel, usturoiul, fisticul, rosiile, putin din apa in care au stat si o lingura de...

Sos Pesto

In Pt. paste la 18 Dec 2010

Cel mai usor sosul se face cu mixerul vertical.  Reteta originala spune ca se face intr-un mojar. Tu alegi. Frunzele de busuioc se sterg cu atentie cu un servet, nu se spala, pentru a nu-si pierde aroma. Daca nu-ti place aroma de busuioc, poti pune jumatate din cantitate patrunjel....

Sos mexican rosu

In Pt. carne la 14 Mai 2010

Incalzeste uleiul si caleste putin ceapa. Adauga usturoiul, chilli, chimen, scortisoara, oregano caleste putin Adauga ardeiul si caleste putin. Pune rosiile si supa si fierbe 2 clocote. Adauga untul de arahide, potriveste de sare si fierbe la foc foarte mic 10 minute.  Daca se...

Sos de rosii italian

In Pt. paste la 10 Mai 2010

Incalzeste o oala cu fundul mai gros la foc mediu. Adauga uleiul, ceapa si un praf de sare. Gateste la foc mic pana ce ceapa se inmoaie (ai grija sa nu se arda). Adauga usturoiul si mai lasa un minut sa se inmoaie si usturoiul. Adauga pasta de rosii si gateste pana ce se ridica uleiul si...

Condimentul chinezesc Five -spice

In Pt. carne la 25 Ian 2010

Prajeste uscat piperul Szechuan si anasonul stelat la foc mic, ca sa nu se arda, cam 3 minute, pana ce se elibereaza aromele. Rupe in bucati mici batonul de scortisoara si pune toate condimentele intr-o rasnita. Rasneste pana devin o pulbere fina. Da prin strecuratoare ca sa elimini bucatile...

Garam Masala - aroma Indiei

In Pt. carne la 25 Ian 2010

Incalzeste o tigaita la foc mediu si prajeste uscat (fara grasime) condimentele, amestecand continuu ca sa nu se arda, aproximativ 30 secunde. Acopera tigaia cand incep sa sara. Lasa la racit si piseaza-le intr-o rasnita de cafea sau intr-o piua grea pana obtii un praf fin. Trece amestecul...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 30.06.2013

Pandispan cu caise

publicat la 12.06.2013

Quiche cu dovlecei si gorgonzola

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Dacă râzi de greșelile pe care le faci s-ar putea să îți lungești viața. Dacă râzi de greșelile altuia s-ar putea să ți-o scurtezi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 15

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]