
publicat la 17.04.2022
publicat la 15.02.2022
publicat la 14.02.2022
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Hummus cu sfecla coapta in cuptor
Spalam si curatam sfecla, apoi taiem in cubulete mai mici. Ungem cu ulei o tava in care asezam cubuletele de sfecla, presaram cu sare si rozmarin uscat si introducem in cuptor pentru 20 de minute. Cand sfecla este coapta, lasam sa raceasca. Deschidem conserva de naut si clatim bine cu apa...
Supa ramen - varianta vegana
Intr-un bol, adaugam ghimbirul, ardeiul iute, cateii de usturoi si sosul de soia. Prajim pentru cateva secunde, adaugam apa si lasam sa fiarba. Cu un blender, omogenizam supa, adaugam taiteii si ii fierbem asa cum este indicat pe ambalaj. ( in cazul meu 10 minute) Intre timp, incingem ulei...