Am folosit o bucata frumoasa de pulpa de vitel pe care am tocat-o si am adaugat 1 ou, 2-3 linguri de orez, sare si putin oregano uscat.
Am pus la fiert perisoarele intr-o oala mare (sa aiba loc destul) in apa clocotita cu putina sare, la foc mic. Au fiert cam 45-50 de minute dupa care le-am...
Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute. (mergea si mai putin, intre noi fie vorba).
Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul. Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute.
Apoi am adaugat carnea si am dat la...
Perisoare cu smantana
Am folosit o bucata frumoasa de pulpa de vitel pe care am tocat-o si am adaugat 1 ou, 2-3 linguri de orez, sare si putin oregano uscat. Am pus la fiert perisoarele intr-o oala mare (sa aiba loc destul) in apa clocotita cu putina sare, la foc mic. Au fiert cam 45-50 de minute dupa care le-am...
Mâncare de viţel cu măsline
Am fiert carnea in prealabil in oala Kukta, cam 25-30 de minute. (mergea si mai putin, intre noi fie vorba). Am calit ceapa taiata julien, apoi am adaugat bulionul. Am adaugat vinul, o cana cu apa, maslinele, condimentele si am lasat la fiert 5 minute. Apoi am adaugat carnea si am dat la...