Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 17.06.2014
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra
publicat la 19.06.2014
Taietor de pizza
Placa de tocat fata-verso
Suport pentru ustensile de bucatarie
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:16
de Rocsi 9
ieri la 20:21
de RODIMUR 8
ieri la 15:58
ieri la 12:41
ieri la 09:04
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
ionix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Orez cu lapte si dulceata de cirese
Orezul spalat bine il punem la fiert in apa calda. Cand orezul s-a fiert si s-a absorbit toata apa adaugam laptele, zaharul si zaharul vanilat si amestecam. Se pune in castronase pentru a da forme si se serveste cu dulceata deasupra