Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bacau
Bucataras din 11.05.2014
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...
mai multe
publicat la 11.05.2014
Taietor de pizza
Veioza OSVINO, LED
Suport pentru ustensile de bucatarie
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
pe 05.07 la 10:25
pe 04.07 la 09:36
pe 03.07 la 18:00
7 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
mihaelar63
vasimur
Luckycake 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Andra_Constantinescu 6
1103 puncte
MotanLaOale 8
1049 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Gherca Daniela 5
RODIMUR 8
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Biscuiti de casa cu cereale
Fulgii se lasa putin in lapte - 5 minute, apoi se aduga si celelalte ingrediente si se amesteca. Zaharul se adauga la sfarsit ( eu fac cativa biscuiti fara zahar pentru cel mic, apoi adaug zaharul). Se adauga faina doar daca aluatul este moale si...