
publicat la 26.10.2020
publicat la 26.10.2020
publicat la 22.10.2020
Eşti o stâncă. Eşti de neclintit. Mâna ta dreaptă e un paloş imbatabil Mâna ta stîngă e un sceptru de aur bătut cu diamante. Creierul tău este... (Aici te lăsăm pe tine să completezi, noi ne-am gândit că e prea de tot...)
Bucataras.ro
[email protected]
Prajitura cu aluat fraged, mere si bezea
Pentru blat: am folosit robotul de bucatarie. Untul rece, l-am taiat cubulete si l-am pus in bolul robotului. Am adaugat inlocuitorul de zahar, faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul, am pornit robotul pentru 1-2 minute, pana ne rezulta un aluat nisipos. Am adaugat restul...
Prajitura cu lemon curd si jeleu de fructe cu Green Sugar
Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri, se mixeaza albusurile cu un praf de sare si Green Sugar pana obtinem o bezea consistenta. Se adauga galbenusurile, pe rand, mixand dupa fiecare.Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga la spuma de oua si se amesteca cu o spatula. Se adauga...