roxanamiti

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 04.12.2010

RETETE40
PRIETENI6
Retete / Supe/Ciorbe

Supa de dovlecel cu sunca

In Supe la 1 Iun 2011

* in cele 3 linguri de ulei pune la prajit legumle (dovleceii si cartofii taiati in cuburi iar prazul in feliute) inpreuna cu sunca taiata cubulete, *dupa cateva minute punem vinul si lasam sa se evapore apoi punem sare, piper si 1 l. de apa, acoperim si lasam sa fiarba 20 de...

Supa de rosii

In Supe la 30 Mar 2011

 * punem in ulei la calit ceapa tocata, dupa 5 minute morcovul,adrelul rosu si cartoful(taiate cuburi), acoperim si lasam la foc mic 10 minute,  * apoi punem apa( sau supa de legume), acoperim si lasam sa fiarba la foc mic 30 min,  * luam de pe foc; bagam piciorul de la...

Supa de varza, cu carne

In Supe/Ciorbe la 10 Mar 2011

  pune carnea la fiert in apa(4 l), luam spuma, apoi punem foile de dafin, boabele de piper si lasam sa fiarba bine( cam o ora),  ceapa si marul le tocam marunt si le punem la calit in ulei( trebuie sa fie calite bine, nu arse),   separat intr o oala mare pune apa...

Bors de fasole cu fumatura

In Ciorbe la 23 Feb 2011

Bucatile de picior si costita de porc le punem la fiert in 1 1/2 l. apa( sau supa de legume, daca nu aveti se poate face dintr o ceapa, un morcov, 2 cartofi, partea verde de la praz; ce legume aveti prin frigider;  da un gust foarte bun la mancare) timp de o ora , o ora jumate ( pana se...

Bors de naut cu carnati iuti

In Ciorbe la 11 Feb 2011

  * carnatii ii taiem feliuta si ii punem la calit fara ulei, cand a lasat toata grasa ii scoate si in grasa ramasa punem ceapa tocata la calit timp de 5 minute apoi restul de legume tocate si mai lasam inca 5 minute,  * adaugam 2 l. de apa, nautul si lasam sa fiarba 15 minute,...

Supa de usturoi

In Supe la 10 Feb 2011

 * taiem usturoii feliuta si ii punem la calit in ulei (sa nu se arda),  * adaugam supa,boiaua si lasam sa fiarba 10 minute,  * oprim focul si adaugam pantrujelul tocat si probam de sare,  * pune 2 felii de paine in farfurie si deasupra supa de usturoi,

Bors de cartofi

In Supe/Ciorbe la 22 Ian 2011

  taiem ceapa, rosia si jumatatile de ardei in cubulete. morcovul il dam pe razatoarea mare. cartofii i-am taiat in cuburi.  punem apa in oala ( eu am avut cateva oase de pui si le am fiert mai intai in apa 30 minute. am scos oasele si am strecurat apa) si punem totul in apa la fiert...

Bors de peste

In Ciorbe la 21 Ian 2011

 * intr o oala punem uleiul la incalzit,  * tocam ceapa si o pune la calit ( 5 minute),  * morcovul si jumatea de ardel le taiem cubulete si le punem peste ceapa calita,  * adaugam apa si lasam sa fiarba 15 minute (din momentul in care a inceput sa fiarba) dupa care...

Supa de gaina cu galuste

In Supe la 21 Ian 2011

* gaina se pune in apa la fiert, se ia spuma( eu am lasat o la fiert 2 ore la foc mic),  * jumate de ora inainte de a se termina de fiert gaina se pune morcovul, ceapa si cartoful,  * cand sunt toate fierte scoatem ceapa si cartoful,  * morcovul si carne le taiem cubulete...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 17.03.2012

Bors de sfecla rosie

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

O zi oarecare, liniştită şi fără evenimente speciale. Înveţi să acorzi mai multă atenţie semnelor pe care scrie “Atenţie, cad pietre!”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]