Carnea se condimenteaza ,se pune intr-un castron,se stropeste cu ulei de masline si se pune vinul rosu.Se acopera si se lasa la marinat,la frigider pentru 12-24 ore.
Intr-o tava punem bucatiile de carne,punem si sosul de la marinada si putina apa.
Se acopera cu folie de aluminiu si se pune...
Carnea de porc se taie bucati potrivite,iar ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei pentru cateva minute,dupa care se adauga bucatile de carne.
Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba carnea.
Dupa 30-40 minute se pun cartofii taiati cuburi,se pune sare si putin...
Ouale se amesteca bine cu putina sare si piper si faina cat cuprinde pentru a forma o pasta nu foarte groasa.
Feliile de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se trec prin compozitia formata.
Intr-o tigaie se pune ulei,iar feliile de pui se pun pe rand.
Se scot pe un...
Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se adauga condimentele.Se lasa la marinat 2 ore in frigider dupa care se pun pe gratar.
Se lasa pe ambele parti sa se faca. Se servesc calde
Ceafa de porc la cuptor
Carnea se condimenteaza ,se pune intr-un castron,se stropeste cu ulei de masline si se pune vinul rosu.Se acopera si se lasa la marinat,la frigider pentru 12-24 ore. Intr-o tava punem bucatiile de carne,punem si sosul de la marinada si putina apa. Se acopera cu folie de aluminiu si se pune...
Tocana de cartofi cu carne de porc
Carnea de porc se taie bucati potrivite,iar ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei pentru cateva minute,dupa care se adauga bucatile de carne. Se pune apa cat sa acopere si se lasa la foc mic sa fiarba carnea. Dupa 30-40 minute se pun cartofii taiati cuburi,se pune sare si putin...
Snitele de pui
Ouale se amesteca bine cu putina sare si piper si faina cat cuprinde pentru a forma o pasta nu foarte groasa. Feliile de pui se condimenteaza pe ambele parti cu sare si piper si se trec prin compozitia formata. Intr-o tigaie se pune ulei,iar feliile de pui se pun pe rand. Se scot pe un...
Pulpe de pui la gratar
Pulpele de pui se cresteaza, se ung cu ulei de masline si se adauga condimentele.Se lasa la marinat 2 ore in frigider dupa care se pun pe gratar. Se lasa pe ambele parti sa se faca. Se servesc calde