Zahar invertit

de Ela68 in Sirop / Compot, 16 Noi 2012 | 24803 vizualizari

COMENTARII (17)

portiadelumina 1

16.11.2012, 09:55

Bun articol, simplă reţeta, de folos pentru fiecare din noi. Bravo

laura_n 1

16.11.2012, 09:57

foarte interesant! bravooo pentru documentare!

Merisor 1

16.11.2012, 10:10

Super articolul!!

diaconta 1

16.11.2012, 10:45

interesante informatii
chiar nu stiam asta .
ce culoare frumoasa are

Geanina87 1

16.11.2012, 11:01

Nici eu nu stiam asta.Multumim pentru informatii

Ela68 1

16.11.2012, 11:06

Dana_Retetegg 1

16.11.2012, 11:35

gaby_gabytza 1

16.11.2012, 13:34

super prezentarea

mamaieelena 1

16.11.2012, 13:52

bun, imi place ideea

Lau 1

16.11.2012, 17:31

Rocsi 1

16.11.2012, 19:50

Buna ideea ta, dar cu deseturile ce le pregatim e greu sa renuntam la zahar

MotanLaOale 1

16.11.2012, 20:08

MIUTA 1

16.11.2012, 23:08

ANNA_46 1

16.11.2012, 23:35

Interesant si bine de stiut

Sim0na 1

17.11.2012, 00:05

Foarte interesanta postarea... Cand am vazut denumirea am fost surprinsa.. exact asa se numeste un tip de investigatie de laborator din cadrul examenului fizico-chimic.. Se face la miere, pentru determinarea cantitatii de zahar.. la fel si zaharoza..
Recunosc ca nu stiam atat de multe despre zaharul alb.. Deci multumesc ptr informatii!
In general folosesc foarte mult miere curata pentru consumul crud, indulcitori (nu stiu cat de ok sunt si astia, dar nu pot indulci cu miere) pentru cafea, iar zaharul alb mai mult in preparate..

Ela68 1

17.11.2012, 12:20

ma bucur ca v-a fost de folos !

simo_brkic 1

20.11.2012, 15:20

oaw!nici eu nu am stiut tot

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de trandafiri cu vanilie