Vol-au-vent cu somon afumat

de Dnelutza in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2010 | 10064 vizualizari

COMENTARII (12)

Sylvia 1

23.02.2010, 22:57

Exelent arata, nici nu stiam ca se pot face asa frumos si simplu din aluat de foietaj, in Franta se numesc "bouchées à la reine" , imi plac f mult fac destul de des dar sincer le-am cumparat mereu si le umpleam eu cu diverse amestecuri de legume sau legume cu carne nota maxima.

Dnelutza 1

24.02.2010, 09:38

Multumesc, Sylvia ! Eu nu le cumpar ca, costa destul de multisor si cum gasisem pe internet ca se pot face acasa, am incercat si am vazut ca ies mai frumoase ca cele de la magazin.

ionix 1

24.02.2010, 09:42

foarte frumos arata

Dnelutza 1

24.02.2010, 09:53

si eu tot asa aratam cind le-am facut, mai ales ca ma certam cu ploada din dotare... Normal, a invins ea

Oana 1

24.02.2010, 11:13

Daneluta, sunt minunate! si eu aveam salvata reteta asta si n-am apucat s-o fac! ador somonul

Dnelutza 1

24.02.2010, 11:38

si eu sint innebunita dupa somon afumat

madi_marin 1

24.02.2010, 13:38

foarte frumoase sunt si usor de preparat..... sunt de mare efect....

Dnelutza 1

24.02.2010, 14:17

Multumesc Madi

Bunica 1

24.02.2010, 15:00

Aluatul de foietaj ne scoate din multe incurcaturi. Sunt foarte frumoase si gustoase ! Nu te mai supara pe "ploada" si las-o sa te ajute, ca mai tarziu ai sa-ti doresti si fata trebuie sa stie ce si cum prin bucatarie

Dnelutza 1

24.02.2010, 15:35

Ai dreptate, mai tirziu o sa vreau sa ma ajute si o sa ma salute din mers. Cit despre aluat, destept cine l-a inventat, altfel ce ne-am face... (secret, n-am incercat sa fac niciodata in casa, dar trebuie sa fac si treaba asta...

elena1988 1

04.03.2011, 10:08

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza si spanac