eu ti-am mai spus...numai cand vad cat scrii ma ia cu ameteala astea-s vinetele alea miculute?si ce de treaba la ele super bun si .... aaaa...sunt de alea mari ...atunci inteleg de ce-i atat de munca
imi si inchipui ce gust bun au se vede ca esti o persoana foarte rabdatoare...eu pana si retetele mele le scriu in stil Morse...mai rar scriu ca mai si trebuie curatata ceapa,daca eu stiu mi se pare ca toti trebe sa stie super reteta si multumim ca mereu ne incanti cu mancarurile tale
Mirela0911 portie dubla
Kamy cred ca retetele specific arabesti au nevoie de mai multe explicatii dat fiind condimentele specifice si modul de preparare deosebit de minutios
Sufletista multumesc
Elena 1988
Alldaycooking
Adina multumesc ( probabil ca raspunsul sta in ADN-ul meu german)
Multumesc "sefu"; de fapt am postat-o pentru a va arata culoarea finala a ridichilor albe murate( postate cu micul dejun arab); se pun pentru culoare 3-4 bucati de sfecla rosie feliate
Si stateam in cumpana in alegerea pentru imaginea finala