la mine la Craiova sut 30 de grade asa ca dupa ce am stat pe caldura asta la cuptor sa rumenesc varza sper sa placa la toata lumea dar eu ma bucur nespus ca am gasit reteta asta ca e cea mai buna varza ce am mancat vreodata! multumesc madi si cui o fi invetat varza a la Cluj!
super arata.... cred ca a iesit o nebunie.... felicitari si pentru varza si pentru aparitia unei retete de+a ta in ,,Bucataria de azi,,.....numarul care a aparut azi....
am vrut de mai multe ori sa zic ceva dar mi-a tot picat netul si mai aveam 2 retete de pus! va multumesc la toate , am si uitat gluma ce voiam s afac pe la ora 4 cand mi-a picat netul!dar voi stiti ca va iubesc pe toate!
si insist asupra unui detaliu, v-am sfatuit la tipsuri sa faceti in vas cu diametru mai mic ca sa iasa mai groasa sectiunea dar eu m-am lacomit si am facut intr-o cratita mai mare si mi-a iesit si mare si groasa!