Un alt fel de Pasca

de ancutaCH in Prajituri, 20 Apr 2012 | 5237 vizualizari

COMENTARII (11)

Sim0na 1

20.04.2012, 10:10

Foarte frumos ti-a iesit! Am salvat si eu reteta si cu siguranta o voi face cat mai curand!

Miha 1

20.04.2012, 10:28

Bun venit Ancuta!

Maria68 1

20.04.2012, 10:41

Minunata pascuta

Lau 1

20.04.2012, 13:42

bun venit

oana_pisicutza16 1

20.04.2012, 14:47

Rocsi 1

20.04.2012, 15:32

bine ai venit delicioasa pasca!!

ancutaCH 1

20.04.2012, 16:37

Va multumesc din suflet la toate de urarile de intimpinare si ma bucur sa va cunosc chiar si prin intermediul acestui site, de care m-am indragostit, pentru ca aici ma regasesc acasa -printre romani!...Sper sa va mai delectez cu retele mele ....pe care binenteles ca le-am luat cu mine

MotanLaOale 1

20.04.2012, 19:03

Raluca57 1

21.04.2012, 10:35

o prepar in tava cu diametrul 24cm sau una mai mare?
multumesc, Raluca

adry88 1

21.04.2012, 16:20

foarte reusita

ancutaCH 1

22.04.2012, 08:52

Raluca57, tava care am folosit-o (apare si in poza) are 24cm si e foarte inalta...deci daca tava ta nu e prea inalta s-ar putea sa fie prea multa compozitie, dar poti folosi de aproximativ 26cm sau sa reduci cantitatile in caz ca ai tava prea mica...Succes mult! Ancuta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa