multumesc dar aici nu gasesc iaurt de soia,poate in tara dar aici mai greu cu produsele din soia,singulul lucru ce am gasit e laptele de soia,oricum fac dupa paste
Imi pare rau dar smantana sau maioneza nu au ce cauta in tzatziki... pentru ca atunci nu mai e tzatzki ci sos de castraveti sau ceva in genul acela. Asta ca sa pastram autenticitatea. Otet se pune in general doar in tzatziki-ul folosit la preparea salatelor.
Castravetele se taie in doua, se scobeste cu ajutorul unei lingurite de mijlocul cu seminte, se rade si se scurge bine intr-un prosop de bucatarie curat inainte de a se amesteca cu iaurtul. Acesta de asemenea sa fiecel de tip grecesc, adica iaurt cu cantitate mica de lichid - daca nu se gaseste in comert se poate prepara dintr-un iaurt normal lasat peste noapte la scurs intr-un tifon, sau un filtru de cafea din cel de plastic.
Pusikmea, sunt si eu "vinovata" de asta, cand aduni de prin frigider ce mai este si te uiti la ele si "trantesti" ceva acolo care sa le cuprinda pe toate
Sa-l faci sigur, nu o sa-ti para rau de munca depusa, ca e mai multa munca intradevar. Ah, si pe deasupra lui se poate presara un praf de boia, dulce sau iute, dupa pofta inimii. Incerca-l peste niste cotlete de miel, o nebunie.