Tortilla cu ciuperci si masline

de articook in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2010 | 10698 vizualizari

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

08.07.2010, 15:21

Ce frumoase sunt,si cred ca si tare bune.

lia maria 1

08.07.2010, 16:16

cred ca sunt grozave

Miha 1

08.07.2010, 16:41

Dika, faina de care zici tu n-o fi amidon?

gaby_duceag 1

08.07.2010, 17:14

ce fain arata!

articook 1

08.07.2010, 18:09

Miha, nu prea cred ca e amidon.... am gasit pe net despre faina de porumb din care se face tortilla si sunt boabe de porumb care se lasa la uscat, dupa care se spala si se usuca, iar in final se macina foarte fin si astfel rezulta faina respectiva.. in engleza se numeste Masa Cornflour

articook 1

08.07.2010, 18:11

merci... da sunt grozave! abia astept sa le mai fac

ana 1

08.07.2010, 19:07

Mai am gasit si eu odata o reteta de tortila in care se punea faina de porumb ,si nu am stat mult pe ganduri pana am incercat-o ,numai ca am pus malai ,a iesit bunuta dar crantanea Si acum ca citesc imi dau seama ca faina e faina ,malaiul e malai.O sa incerc varianta cu rasnita cand o sa le mai pregatesc.

Rocsi 1

08.07.2010, 22:55

iami iami

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec mozaic