Tort Medovnik

de MyFancyCake in Torturi, 5 Ian 2012 | 22923 vizualizari

COMENTARII (40)

Criss 1

09.01.2012, 07:53

Super! Am salvat reteta. Spune-mi te rog, ce diametru au foile?

danakarin 1

09.01.2012, 08:07

laborioasa, dar buna buna !

MyFancyCake 1

09.01.2012, 11:48

Salut Criss
Foile au diametru de 24 cm.

Lorra 1

09.01.2012, 11:50

delicios !!!

mena29 1

09.01.2012, 12:40

Ce bine arataaaa!

lia maria 1

09.01.2012, 13:21

senzational

Anamaria7 1

09.01.2012, 17:05

incredibiiiiil!!!

Dana_Retetegg 1

09.01.2012, 21:33

yummmmi!

La Ancuta 1

09.01.2012, 21:48

excelent

xiusha 1

13.01.2012, 14:33

e suuuper delicios... din cl. II nu am mai mancat... dar si acum imi aduc aminte ce buna era... denumirea vine din rusa... il fac de ziua mea

ralu_ca 1

05.08.2013, 22:08

popadan093 1

11.11.2013, 18:13

Smantana e trecută la ingrediente pentru blat dar nu o vad la modul de preparare? Cum o încorporeaz?

MyFancyCake 1

17.11.2013, 21:47

popadan093: smantana se incorporeza inainte sa adugi faina. Scuze pentru omisiune.

popadan093 1

20.11.2013, 15:15

Smantana este normala sau Smantana lichida pentru Frisca?

popadan093 1

25.11.2013, 15:57

De asemenea vroiam sa mai întreb la ce temperatura se coc foile si daca putem sa batem cu mixerul oualele cu zaharul si apoi sa la punem la încălzit pe baie de abur mestecand cu telul ca in imagine ?
Îmi cer scuze ca va cer atâtea detalii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]