Tort "Lapte de pasare"

de anisoara in Torturi, 14 Feb 2010 | 12169 vizualizari

COMENTARII (12)

ela 1

14.02.2010, 21:50

si de aici vreau desertul...

Teo 1

14.02.2010, 22:19

si astazi esti la inaltime, Anisoara!esti ca o enciclopedie plina de curiozitati; curaj ,si mergi mai departe ;esti puternica te simt ,fara sa te cunosc!

jolygina 1

19.02.2010, 10:55

excelent cred ca o sa incerc si eu

anisoara 1

20.02.2010, 18:20

Cu placere fetelor. Sper sa-ti reuseasca torta.

susu 1

22.02.2010, 19:45

Foarte frumos decorat. Chiar mi-a fost util. De mult vreau sa fac aschii si rulouri de ciocolata

susu 1

22.02.2010, 19:47

cu ce pot inlocui fundul de plastic? merge si cel de lemn?

anisoara 1

22.02.2010, 20:38

Susu fundul de plastic se poate inlocui cu cel de bambuc. Lemnul este periculos de folosit , ca nu ai nici o garantie, ca nu va nimeri nici o aschie de lemn in ciocolata, tu doar nu vezi ce razi dedesubt. Alta metoda, ungi direct pe masa de la bucatarie cu pensula ciocolata si o lasi sa se usuce bune. Doar acum toate bucatariile sunt de plastic . Poti sa ungi pe masa un rind de ciocolata neagra un rind alba ,s.a.m.d. Si vei primi un efect foarte frumos la rulouri.

Syulkila 1

13.04.2010, 11:37

nadina73 1

24.05.2010, 23:43

cred ca te trec cu totu la favorite super 5 furcu mari de tot

simona_tatiana24 1

28.01.2012, 19:30

arata super.... pupicii

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 19:22

stiam doar de lapte de pasare nu si de tort lapte de pasare

-Marius- 1

09.12.2018, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort