Tort Kodrit Kadir

de Miha in Torturi, 25 Aug 2009 | 22354 vizualizari

COMENTARII (48)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:23

da gaby, eu vr, doar k nu se potriveste planul de-acasa, cu cel din piata, acu ce sa fac, altul nu mai fac k am stat pana cum in bucatarie si vr sa-ti mai sp ceva, NIMIC nu mi-a iesit bine azi, mai bn dormeam

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:28

gabi, nu cred k ma intreci in esecuri

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:28

draga de ea,; si eu am zile in care dau gres in tot ce ma bag))dar si zile-mn care-mi iese totul bine,cum a fost ieri si azi.m-am laudat putin?ne,doar ti se pare)

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:35

sti ce am facut?!de ciuda am mancat aproape unul intreg k am facut 2, nu unul
:
si mai era si cald, a fost bun la gust, dar iar mi-e rau

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:40

hmmm,din doua,n-a iesit niciunul?asta-mi suna a provocare))

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:42

deci, te provoc, am facut compozitia impreuna pt amandoua, oare aici sa fi gresit?

gaby_duceag 1

10.04.2010, 19:43

mai,mie nu imi pare greu dar de la citit pana la practica....

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 19:45

mda, nici mie nu mi-a parut deloc greu, de-asta am vr sa fac si 2 si rezultatul: ESEC TOTALundeva am gresit sigur, acu cine stie unde?!

madi_marin 1

10.04.2010, 20:06

asa e ...mai sunt zile proaste cand nu iti iese nimic cum trebuie, de-aia eu renunt cum vad ca incepe sa scartaie treaba...... cat despre faptul ca ca ti-ai ,,amenintat ,, musafirii ca le dai ceva bun....nu stiu ce sa spun, va trebui sa dregi busuiocul ca sa nu-i dezamagesti.... de+aia eu prefer sa fie o surpriza ce iese ...chiar si pentru mine...

Miha 1

10.04.2010, 20:47

Dana, imi pare rau ca nu ti-a iesit tortul. Nu stiu ce sa spun, nu sunt specialista in ale Kodrit-ului . L-am facut o singura data, innebunita de pofta, dupa ce l-am vazut la Sabina. Mie nu mi-au iesit marginile perfecte atunci, dar asta se repara daca e necesar.

Miha 1

10.04.2010, 20:53

Important e sa fie caramelul in strat destul de grosut si nu se intinde pe peretii formei. Inainte de a turna compozitia cu lapte si ou, caramelul sa fie bine intarit. Compozitia pentru blat sa fie ca de chec, ca o smantana groasa. aceasta se toarna in forma si nu se amesteca. Dupa ce s-a copt, se lasa la racit (racit bine) in tava, apoi se rastoarna pe platou.

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 21:13

madi, l-am acoperit cu nuca de cocos, la gust e f bun, oricum ei nu stiu cum ar trebuii sa arate

Dana Cristea - pusikmea 1

10.04.2010, 21:17

caramelul, l-am lasat sa se raceasca, nu l-am intins pe pereti, ceea ce am observat, a fost k atunci cand am turnat compozitia de lapte, caramelul s-a crapat, compozitia pt blat asa am facut-o, dar nu l-am lasat sa se raceasca de tot, sp si mie daca dupa ce il scoti din cuptor e deja in straturi sau se alege si cand il lasi la racit?

Miha 1

10.04.2010, 21:34

Dana, nu stiu sigur ca am facut intr-o cratita de inox si n-am avut cum sa vad. Glumesc. In mod sigur blatul se inchega la cuptor, iar in timpul coptului se va ridica la suprafata.

gaby_duceag 1

10.04.2010, 22:18

citat-"madi, l-am acoperit cu nuca de cocos, la gust e f bun, oricum ei nu stiu cum ar trebuii sa arate"-,ce dulce esti!!!!

gaby_duceag 1

10.04.2010, 23:37

am terminat-o cu turcii(ralada),luam la rand arabii(kakadarul asta)asa ca n-am rezistat tentatiei si l-am executat.reteta e ok,straturile se distribuie perfect,doar din stratul de caramel a ramas o tzaruca pe cratita)asa ca nu-i prezentabil,dar cred ca-i bun

Miha 1

10.04.2010, 23:44

Ufff Gaby...mi-ai luat o piatra de pe inima.

gaby_duceag 1

10.04.2010, 23:52

elena1988 1

05.03.2011, 11:16

alinutzika 1

07.09.2011, 23:01

ce super arata....

melissa78 1

15.11.2011, 19:37

Angelina_Elena 1

12.07.2012, 20:03

PERFECT!

babi5 1

23.08.2013, 13:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu visine