TORT KODRIT KADIR

de Sabina in Torturi, 23 Iun 2009 | 24395 vizualizari

COMENTARII (28)

Oana 1

23.06.2009, 08:43

Mama, ce bine arata Cred ca il execut si eu!!

Sabina 1

23.06.2009, 09:11

Oana, incearca-l. Sigur o sa-ti placa! Si e si simplu de facut!

Oana 1

23.06.2009, 10:33

Sabina, il am la cuptor Zaharul ala ars eu l-am intins pe cratita si pe pereti putin, ca la crema de zahar ars...sper sa fie ok asa....

Bucataras 1

23.06.2009, 15:24

Oana, trimiti si tu o felie ?

leoflori 1

23.06.2009, 15:36

ti-as fi dat 10 "furculite", nu 6! arata tare bine........

Miha 1

23.06.2009, 15:53

Felicitari Sabina!

Sabina 1

23.06.2009, 16:24

Oana, sunt sigura ca ti-a iesit o minunatie de tort.

Sabina 1

23.06.2009, 16:25

Flori, Miha, va multumesc! Sunteti tare dragute

Oana 1

23.06.2009, 16:41

Sabina, a iesit demential! Foarte bun, mai ales blatul!! Doar ca: 1. nu mi-a iesit deasupra zaharul ala ars, cum arata la tine in poza; 2. blatul de cacao a iesit mai gros decat la tine, adica in proportie inversa cu crema de zahar ars de deasupra, dar nu-i bai, e f. bun si insiropat; 3. a avut o gramada de sirop si a trebuit sa-l scurg ca dadea afara din platou . La tine cum a fost? Oricum, nota 10 plus, foarte, foarte bun! Acum e la frigider si maine sigur il devoram

Miha 1

23.06.2009, 16:51

Cu cat ma uit mai mult la tortul asta cu atat il mai ridic cateva pozitii in lista de asteptare.

ANCA 1

24.06.2009, 09:12

Oana 1

24.06.2009, 11:04

Mai, e demential tortuletul rece din frigider! Trebuie sa-l incercati! se face f. repede!

Sabina 1

24.06.2009, 13:40

Oana, ma bucur ca l-ai incercat.
1.eu nu am intins zaharul ars si pe peretii vasului
2.cred ca blatul ti-a iesit gros pentru ca ai avut un vas cu o suprafata mai mica decat al meu
3. cu siropul ce sa zic ...banui ca din acelas motiv ca la punctul 2
Intr-adevar e mai bun daca mai pastrezi si pentru a doua zi o bucatica.
La final, s-aveti pofta !!!

Oana 1

26.06.2009, 23:01

Aha, multumesc pt. lamuriri. Cratita mea avea 22 cm, dar oricum a fost tare bun cu blatul ala gros S-a mancat a doua zi tot

Mihaela 1

17.08.2009, 11:11

ieri l-am facut si eu.. chiar bun la gust, un fel de alternativa la tortul cu crema de zahar ars (ca de aia l-am facut pe asta ).. numai ca ce cacao am eu nu prea mi-a colorat blatul, ba chiar mi-a colorat si crema de lapte si deci nu e deloc asa aspectuos ca in poza.. poate data viitoare imi iese si mie mai frumos ca in poza... si eu care nu beau cafea am mancat-o acum cu tortul asta ..

Oana 1

17.08.2009, 15:20

Miha, mi-a placut mult de tot tortuletul asta! o sa-l mai fac si eu, tare bun!

Sabina 1

21.09.2009, 12:08

Nu-i nimic, Ramo, se mai intampla! Kodrit Kadir e de inspiratie arabeasca ...incearca-l si nu vei regreta

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:46

arata demential, trebuie incercat

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 15:39

sabina, am o nelamurire, dupa ce topesti zaharul pui caramelul si apoi torni compozitia intr-un vas de cuptor, nu? k asa reise din pozele tale, dupa care torni compozitia pt balt...

adry88 1

20.05.2011, 12:17

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:56

bun

Geanina87 1

18.06.2013, 20:06

trecut la favo

babi5 1

18.06.2013, 21:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "Rolling Stone"