Tort Dobos

de diana_k in Torturi, 1 Feb 2012 | 40697 vizualizari

COMENTARII (47)

Miha 1

01.02.2012, 15:28

Wauuu...cat e de frumos!

Rocsi 1

01.02.2012, 15:47

arata si foarte bine si e foarte gustos

gaby_gabytza 1

01.02.2012, 15:50

Ce deliciu

Ina 1

01.02.2012, 15:58

Tare bine arata!Fur o portie si trec mai departe!

angyb 1

01.02.2012, 16:06

i-au si eu o feliuta

diaconta 1

01.02.2012, 16:06

am mai salivat eu la minunatia asta

iry-gabriela 1

01.02.2012, 16:35

arata fff bine si mie ciuda ca stiu ca s-a terminat.....

RuxyRux 1

01.02.2012, 16:38

Nemaipomenit!!!!

mamaieelena 1

01.02.2012, 16:43

este deosebit as dori sa incerc si eu dar nu ma incumet acum tie ti-a iesit foarte,foarte frumos

Ana_Maria269 1

01.02.2012, 16:52

MotanLaOale 1

01.02.2012, 16:58

bun bun

soryna1981 1

01.02.2012, 17:02

Ce bine arata.....sunt mereu tentata sa fac, dar tot aud ca este migalos.....imi plac lucrurile si care necesita timp, implicare minutioasa, dar as fi dezamagita sa stiu ca nu-mi v-a iesi.....am mai incercat fel si fel de retete, si fara suparare spun ca, nu mi-au iesit, poate estetica, poate la gust......iar cand sunt in bucatarie sa fac "ceva dulce", chiar simt un refugiu in ceea ce fac, dar ma oftic sa vad ca nu mereu imi iese ceea ce doresc......dar sper sa prind curaj si sa fac odata si odata si aceasta reteta

silvi0ara 1

01.02.2012, 17:13

Ce bunatateeeeee.

Angelina_Elena 1

01.02.2012, 17:18

delicios,minunat,divin!

Cris2711 1

01.02.2012, 17:32

tot respectul pentru cum arata,ai muncit mult si rezultatul este pe masura

Bya Ralu 1

01.02.2012, 17:33

super

Bucataras Medi 1

01.02.2012, 17:35

EXCELENT!FELICITARI!

danamatei 1

01.02.2012, 18:00

wow, atata senzational...jos palaria

lia maria 1

01.02.2012, 18:02

aha a ajuns si aici frumusete si bunatate de dobos

cristinne 1

01.02.2012, 18:31

la crema ouale se pun intregi>?a dica eu foloseam la creme de acets gen numai galbenusul....merge si cu albusul?

corina241 1

01.02.2012, 19:55

cat de bun trebuie sa fie,yammyyyyy

Anamaria7 1

01.02.2012, 20:21

mmmmmmmmmmmmm, ce buuun! cristinne, si eu am avut odata intrebarea asta, am facut crema cu albusuri cu tot si n-a fost nicio problema pe aburi

alinutzika 1

01.02.2012, 22:17

ARATA SENZATIONAL!!1

Teo 1

01.02.2012, 22:17

ca de obicei ,imi place!

kamy 1

01.02.2012, 22:54

cum am mai zis si pe fb....e perfect

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

ieri la 08:34

Maritozzi – Chifle italiene umplute cu frisca

pe 08.04 la 17:05

Covrigi de post - Crocanti la exterior si cu miez pufos

de laura_n 7

pe 08.04 la 16:14

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Dobos