Tort diplomat

de crisad in Torturi, 16 Oct 2009 | 19466 vizualizari

COMENTARII (7)

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

Bucataras 1

16.10.2009, 22:48

cred ca a fost tare gustos

Bunica 1

16.10.2009, 23:41

O ,o , lume noua. Bine ai venit in familia bucatarasilor !Compozitia o fac si eu la fel. Imi dai voie sa-ti dau un sfat ? Portocalele sa le cureti de coaja.(dupa ce le-ai taiat rondele, ca se taie mai usor cu coaja)

crisad 1

17.10.2009, 07:53

bunica am lasat intentionat coaja .de aceea am fiert feliile de portocala in apa si apoi in sirop cu zahar
oricum multumesc pt sfat

elena1988 1

06.03.2011, 08:31

oana_pisicutza16 1

09.04.2012, 14:32

arata delicios

diana_cnt86 1

09.08.2013, 15:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ciocolata si jeleu de visine