Tort de Paste a la Roberta

de epurasha2bb in Torturi, 2 Apr 2010 | 7959 vizualizari

COMENTARII (12)

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 16:34

susu 1

02.04.2010, 18:13

Foarte frumos tortuletul Mariana. As fura si eu pe urechiatul negru

Oana 1

02.04.2010, 21:27

Dana Cristea - pusikmea 1

02.04.2010, 22:31

PASTE FERICIT!!!

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:00

PASTE FERICIT!

madi_marin 1

03.04.2010, 09:09

imi place tortuletul ....., dar spune+mi, te rog, de unde ai luat praful pentru crema de lichior de oua..... de la Kaufland cumva?...

Rocsi 1

04.04.2010, 13:19

epurasha2bb 1

05.04.2010, 18:58

Buna fetelor, bine v-am regasit!
Am petrecut frumos dar a douazi dePaste deja a plouat si fetele au cam racit! in rest numai bine! sper ca ati petrecut frumos sarbatorile !
Madi praful de lichior deoua la Kaufland,v-am mai zis eu ca e cel mai aproape de mine desi nu cel mai aprovizionat dar asa cum e mai gasesc cate ceva bun!
vamultumesc de vizita la tortuletul meu!

madi_marin 1

05.04.2010, 19:22

imi poti spune si de la ce firma e?...si presupun ca la raionul cu prafuri de creme, budinci....frisca, nu?

epurasha2bb 1

05.04.2010, 20:40

Sigur Madi, am scris si la ingrediente, este Dolce Stilla si se gaseste la raionul unde gasesti si Dr Otker,unde sunt toate esentele si cremele.Este si foarte ieftina fata de alte cremeSe face usor cu lapte rece, exactac si cele de ;a Dr.Otker.

epurasha2bb 1

09.04.2010, 10:33

fetele sa stiti ca eu am vrut sa pun poza cu sectiunea dar apare un mesaj cu fata trista de la Supremu care zice ca nu mai poti modifica mesajul dupa 3 zile.Deci, sefu daca e voie pot sa scriu din nou toata reteta si sa adaug pozele toate si s-a o stergem pe asta.Desigur in cazul asta se sterg si comentariile banuiesc.Sau cum sa facem sa fie bine?trimit pe mail pozele de adaugat, vrei?

babi5 1

18.12.2014, 06:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed