Tort de iarna

de Pasiune pentru bucatarie in Torturi, 10 Dec 2010 | 6323 vizualizari

COMENTARII (35)

eclerash 1

10.12.2010, 17:45

absolut superb!felicitari!

madi_marin 1

10.12.2010, 18:08

arata excelent.... minunat.....

mena29 1

10.12.2010, 20:06

diaconta 1

10.12.2010, 20:32

minunattttttttttttttt

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:42

foarte bun , crema de lamaie !!!

Teo 1

11.12.2010, 22:23

creme fel de fel, cum sa nu-mi placa ?

MoliCook 1

15.12.2010, 21:58

direct la favorite

oana8by 1

30.12.2012, 11:30

cata faina trebuie la blat? nu scrie lucrul asta

oana8by 1

30.12.2012, 12:46

Sa mai intreb si cat zahar trebuie la crema de lamaie?! Daca imi iese tortul asta sunt chiar grozava, zau!

gaby_duceag 1

30.12.2012, 13:00

biza nu e online.
eu, din experienta mea cu blaturile, as zice sa adaugi faina pana capata o consistenta destul de ferma (scrie ca nu curge) deci ceva mai grosutza decat la chec dar nici tare ca la foi ce se intind cu sucitorul.
La crema la fel, as pune cam 150 gr zahar dar as gusta, si daca as considera ca mai trebuie as mai pune.
M-am bagat si eu ca musca, sper sa nu te superi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]