Tort de biscuiti

de anaiordan in Torturi, 16 Iul 2009 | 48895 vizualizari

COMENTARII (12)

Oana 1

16.07.2009, 23:17

Doamne, ce mai mancam cand eram mica!! E preferatul meu! Simplu de facut si delicios!! Si La multi ani sarbatoritului

anaiordan 1

17.07.2009, 10:57

Deci a iesit demential...yumiii..mai fac o tura acu in weekend. Mama facea alta crema cand il facea, dar mie genul asta de crema mi-a palcut foarte mult si am vazut ca merge foarte bine si la tortul asta.

Oana 1

17.07.2009, 15:17

Ana, crema de lapte este frisca lichida sau smantana lichida, dulce?

anaiordan 1

17.07.2009, 19:23

Cred ca este frisca lichida , aici eu nu am gasit smantana lichida asa ca nu prea imi dau seama de diferenta..iar cand eram in tara nu gateam

Oana 1

17.07.2009, 20:07

Smantana dulce e mai fara gust, adica trebuie batuta cu zahar ca sa devina frisca, iar frisca lichida e deja dulce-dulce si se bate repede si se intareste. Cred ca frisca lichida e ce ai pus tu. Cred ca o sa fac si eu crema dupa reteta ta

rivka 1

10.10.2009, 19:41

pe cat e de usoara ziznmaria pe atat e de buna ...si noua ne-o facea foarte des cand eram copii...ia sa o fac si eu sapt viitoare.
o mentiune noua ne-o facea mama cu budinca de ciocolata....sau cu crema de ciocolata facuta de ea in casa...cu cacao. oua, etc...

anaiordan 1

11.10.2009, 20:49

da stiu...si mama la fel facea cu crema din aia dar eu mie nu prea imi iese....dar ma bat ela cap sotu sa ii fac cu crema din aia si cred ca voi incerca

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 12:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti