Tort cu crema mascarpone si mousse de capsuni

de Criss in Torturi, 2 Feb 2012 | 9494 vizualizari

COMENTARII (36)

Lau 1

03.02.2012, 08:37

superb arata

Teo 1

03.02.2012, 09:20

Criss, imi place!se desprinde usor folia?se ''rupe ''cumva pe undeva ciocolata?vreau sa incerc demult si nu aS VREA SA RATEZ!

diaconta 1

03.02.2012, 09:49

Teo si eu am avut emotii cu banda de ciocolata,dar mi-a iesit foarte bine.folia se desprinde usor dupa ce se intareste ciocolata.
nu se rupe daca o pui pe tort cat este inca maleabila,dar suficient de tare cat sa nu curga

diana_k 1

03.02.2012, 09:56

super tortul!!

Criss 1

03.02.2012, 11:27

Teo, si eu am avut emotii, fiind prima incercare insa ciocolata nu s-a rupt. Trebuie sa folosesti ciocolata amaruie, nu cu lapte pentru ca aceea nu stiu in ce masura se intareste. Trebuie sa simti ca s-a intarit ciocolata si incep sa desprinzi usor folia. Se desface usor, nici n-am crezut ca va fi atat de usor.

mena29 1

03.02.2012, 12:42

corina241 1

03.02.2012, 19:34

MINUNAT

anomisana 1

03.02.2012, 20:36

Superb acest tort.

iry-gabriela 1

04.02.2012, 13:32

arata fff bine

VERONICA2607 1

14.02.2012, 14:27

favorit scie pe el.....felicitari

gaby_duceag 1

06.06.2012, 12:55

Eu nu vazusem asta.Cat de frumos este!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort caramel cu visine si ciocolata