Topchit

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2014 | 4600 vizualizari

COMENTARII (20)

mihaelar63 1

26.09.2014, 14:01

Ce sa fie , ce sa fie ? Chiar nu am mai auzit de asa ceva ...

Dya Daniela Andrei 1

26.09.2014, 14:02

Ce bunatate!

babi5 1

26.09.2014, 14:14

Superrrr buna

MotanLaOale 1

26.09.2014, 14:19

Fac si eu diseara ca am si cas si urda.
Se mananca cu mamaliga, nu??

Panacris 1

26.09.2014, 14:43

Și cu mălaiul ce se face?? Mămăligă???

- Andreea - 1

26.09.2014, 14:50

Cred ca este tare buna

cristeena20 1

26.09.2014, 15:02

mmm..ce bunatate!!ce as mai manca si eu!!

cristeena20 1

26.09.2014, 15:02

tatal meu obisnuia sa faca asta la micul dejun, doar ca era cu branza sarata de oaie de la stana mmm...

reisnaor_2006 1

26.09.2014, 15:07

delicios de bun

anca_rm 1

26.09.2014, 15:08

deyutzky 1

26.09.2014, 15:14

ce bine arata!!!

Gherca Daniela 1

26.09.2014, 15:54

Adele 1

26.09.2014, 15:57

Bya Ralu 1

26.09.2014, 16:09

Ce bune sunt

MOKUSKA 1

26.09.2014, 16:28

bunatate

Ksenya 1

26.09.2014, 17:28

interesanta reteta

Rocsi 1

27.09.2014, 21:23

Pushaa 1

29.10.2014, 15:07

Bunica 1

05.11.2014, 09:20

Satios!

Xandrinne 1

10.11.2014, 06:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]