Tocana de legume

de gaby_duceag in Conserve, 14 Oct 2009 | 13212 vizualizari

COMENTARII (12)

Bucataras 1

14.10.2009, 22:07

Salut, Gaby. Bine ai venit in rindul bucatarasilor. Avem si noi citiva ciocolotoshi printre noi: Irina, Miha ...

gaby_duceag 1

14.10.2009, 22:14

Seara buna, Bucataras.
Multumesc frumos de primire.
Paaai,i-am luat urma Mihaelei))
E una dintre favoritele mele de pe blog si..intamplator am ajuns aici.
Spre rusinica mea..nu stiam de site.
Sunt mai noutadesi veche de 31ani))
Imi prind degetele momentan,dar ma descurc eu

Miha 1

14.10.2009, 22:21

Bine ai venit Gabi! Ma bucur ca m-ai gasit! )

gaby_duceag 1

14.10.2009, 22:22

))
mersi MIHA
CAND AM VAZUT CE ACTIVITATE AI AICI M-AM INTREBAT:"Mai ,fata asta gateste non stop,cand are timp de postat?
.Esti grozava!!

Bucataras 1

14.10.2009, 22:29

Si cum ai ajuns pe site daca nu stiai? Ca-s curios

Miha 1

14.10.2009, 22:31

Gabi, iote pe la ore d-astea am timp!

gaby_duceag 1

14.10.2009, 22:34

Bucataras-pai...citisem undeva in comentariile de la postarile de pe blogul Mihaelei(toata ziua-s cu nasul in retetele ei)
Nu stiu exact...oricum pornirea tot de la ea se leaga
Miha-e bun si asa.inca odata felicitarile mele sincere pt activitatea culinara si maiestrie!

Bucataras 1

15.10.2009, 21:22

Gaby, vezi ca simbata avem party online in pijamale

gaby_duceag 1

16.10.2009, 08:08

Bucataras-explica-mi cum "functioneaza"ala?
Daca tu crezi ca sambata,dupa facut papa,curat,baie la doi manji,mie, plus unghiile ,mai rezist si la party,pai ma vezi grozava

ps.hellp!
am vrut ieri sa postez o reteta insa trebuia sa dau trimitere catre alt site culinar de unde am preluat reteta.m-am gandit ca nu-i voie si m-am oprit.
cum trebuie procedat?
.multumesc anticipat.

Bucataras 1

16.10.2009, 08:20

Pai, ne stringem intr-un loc pe site si se lasa cu poante, melodii preferate, amitiri, etc ... Referitor la retete. Daca e preparata de tine poti s-o postezi si sa scrii ca te-ai inspirat in prepararea ei de pe siteul x.

gaby_duceag 1

16.10.2009, 09:44

multumesc Bucataras.m-am executat

babi5 1

27.09.2013, 20:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]