Toba de Moldova

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 25071 vizualizari

COMENTARII (8)

pana_luminita 1

18.12.2009, 20:50

Nicolae 1

21.12.2009, 10:19

kukibella 1

25.12.2010, 09:35

CE BİNE ARATA

onuta 1

01.01.2011, 19:27

foarte gustos

adry88 1

04.06.2011, 10:34

Nicolae 1

20.12.2012, 08:54

se face fara apa gelatinata dupa ferbere se pune la teasc sa se raceasca 12 ore se afuma in fum cald se pune din nou la tesc ,prin presare cind este calda ca grasimile din interior sa omogenizeze tot continul iar surplusul de grasime iese afara se lasa sa se raceasca ate 12 ore se poate pasta la rece in loc aerist..,pofta buna ...

Geanina87 1

13.12.2013, 06:52

ce bine arata

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 18:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Toba de casa pentru Craciun