Telemea de vaca

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2012 | 7404 vizualizari

COMENTARII (15)

iry-gabriela 1

10.02.2012, 16:24

interesat ,

MotanLaOale 1

10.02.2012, 16:27

diaconta 1

10.02.2012, 16:47

super reteta

mamaieelena 1

10.02.2012, 17:26

Bya Ralu 1

10.02.2012, 17:28

lia maria 1

10.02.2012, 18:22

RuxyRux 1

10.02.2012, 18:26

Ce bunatate!!!!

gaby_gabytza 1

10.02.2012, 18:35

Rocsi 1

10.02.2012, 20:21

super!!

Angelina_Elena 1

10.02.2012, 20:28

foarte,foarte buna

Carmen_g 1

11.02.2012, 18:10

Buna buna

Lau 1

13.02.2012, 15:29

interesant

oana_pisicutza16 1

23.02.2012, 09:11

foarte buna si sanatoasa

VictoriaPaduret 1

18.12.2017, 18:33

Rețeta este pentru brânza dulce de vaci, telemeaua (cașul) se prepară cu cheag și are cu totul altă textură și gust decât ce rezultă din amestecul recomandat.
Preparatul din rețetă este bun, gustos, sănătos, dar nu este telemea, chiar dacă se pune în zerul cu sare, cel mult rezultă o brânză frământată.
Brânza se scurge printr-o sită în care s-a pus un tifon umezit bine stors, altfel trec și bucățele de brânză, iar zerul nu va mai fi limpede.

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 20:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza cu marar, boia si chimen