Tartine cu icre de cega

de Ina in Peste, 27 Ian 2012 | 8781 vizualizari

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

27.01.2012, 16:03

pofta,pofta,pofta.............mmm

RuxyRux 1

27.01.2012, 16:28

Arata splendid...eu ma gandeam mai degraba cu decorul asta la sampanie...frisca si capsuni...

Ina 1

27.01.2012, 16:35

Rusii isi pun caviar pe toata lungimea degetului mare si cand duc paharul cu vodca la gura sorb aproape in acelasi timp si icrele si bautura O adevarata tehnica

RuxyRux 1

27.01.2012, 17:03

Foarte interesant...tari rusii astia!

Angelina_Elena 1

27.01.2012, 17:04

ce bine arata

iry-gabriela 1

27.01.2012, 17:22

Miha 1

27.01.2012, 18:12

Eu vreau whisky-ul.

mamaieelena 1

27.01.2012, 18:20

buneee

Ana_Maria269 1

27.01.2012, 18:28

Ina 1

27.01.2012, 18:35

Miha, am si coniac

Panacris 1

27.01.2012, 19:07

Eu votez cu Ruxy, o sampanie fara frisca si capsuni, da mai bine langa caviar!!! Eu mai am ceva icre negre de capelin in figider. Ma duc sa pun sampania la rece.

lia maria 1

27.01.2012, 19:09

s-a deschis sezonu de tartine da mie imi plac asa ca nu ma plang

laviniaticu 1

27.01.2012, 19:10

uaau ce buuuuun bun bun bun

Ina 1

27.01.2012, 19:16

Doamne, Lavinia De cate ori te vad, tresar ))

Ina 1

27.01.2012, 19:17

Cris Sampanie ne dai si noua, da?

Ina 1

27.01.2012, 19:17

Lia

Panacris 1

27.01.2012, 19:20

Pai atunci sa mai pun o sticla de sampanie la rece , sa ajunga la toata lumea, ca tot vine weekend/ul!!!

Ina 1

27.01.2012, 19:43

yes!

Mitinita 1

27.01.2012, 20:08

asa mai da pune mai multa sampanie ca venim multi

danakarin 1

27.01.2012, 21:56

icre de cega.......moooor !

Ina 1

27.01.2012, 22:11

nu muri

corina241 1

28.01.2012, 09:41

wow

Lau 1

28.01.2012, 12:00

delicios

deyutzky 1

28.01.2012, 12:07

Cris2711 1

28.01.2012, 13:17

pur si simplu delicios

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu jambon si icre negre