Tartine cu icre capelin si anchoise

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2010 | 21242 vizualizari

COMENTARII (10)

Adinuta 1

19.01.2010, 13:07

Sunt aspectuase si cred si tare bune! imi place ca ai recomandat si bautura. E la chestii de astea nu ma pricep, recunosc.

rivka 1

19.01.2010, 20:38

arata ca tot ceea ce faci foarte frumos colorat si vesel.

adinuta nici eu nu ma pricep parerea mea e sa lasam bautura deoparte sau sa o punem pe masa chiar numai la ocazii

Teo 1

19.01.2010, 20:50

ai alternat culorile ,formidabil!

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:14

toata viata , casa si ,, papica mea "" e plina de culoare , mai putin hainele [ ca nu-mi permite silueta ]
nu e o rusine sa nu stii ceva , eu cand am vazut prima data icre negre , si erau originale , am mancat cu lingurita , de mi-a fost rau dupa aia

rivka 1

19.01.2010, 21:18

ia te rog sa te imbraci cu culorile care iti plac si te prind bine la culoarea tenului, ochilor ca nu numai oamenii slabi se imbraca colorat...sa nu spui ca porti numai haine inchise la culoare...
eu am o...chestie a mea, intotdeauna port ceva rosu , chiar daca sunt numai margele.

mihaelar63 1

19.01.2010, 21:20

chiar azi mi-am luat o bluza rosie
cred ca am sa port rosu si la 90 de ani

housy 1

27.06.2010, 20:11

e super platoul...asa de vesel!!!

Panacris 1

10.01.2012, 09:57

Super!

Panacris 1

10.01.2012, 10:02

Draga Miha, si eu acu vreo 20 de ani am descoperit icrele negre in Germania, si le/am facut pasta ca si icrele obisnuite . A iesit o pasta albastra L-a pauza de masa m/au intrebat colegele ce am pus intre feliile de paine. Eu foarte mandra, am raspuns, caviar!!! Au ramas socate , cand le/am spus ca noi in Romania mereu mancam la micul dejun caviar Dupa ce am aflat cum se mananca, icrele negre, mi/a dat seama ce gafa am facut!!!

mihaelar63 1

11.01.2012, 15:04

O da , mereu invatam cate ceva
Cateodata in cele mai surprinzatoare moduri
Acum vreo 15 ani am fost la un mini -revelion unde era bufet suedez . Lumina era difuza , aproape ca puteai sa-ti bagi degetele in ochi . Tipa de langa mine ma intreaba ce e pe platoul imens din fata noastra [ eu cica cap de porc ] . Erau tentacule de caracatita .
Noroc ca era si muzica puternica si nu a auzit raspunsul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu bacon , branza si ciuperci